Titeket erint a gaz es a villany ar emelkedese? Mennyit fizettetek eddig?

átalányra bárki jelentkezhet
az előző évi fogyasztás irányadó, de ezen lehet változtatni, hogy kevesebbet vagy többet szeretnél fizetni.

19# havi 250 m3 átalány
144 m3 100.- -> 14.400.-
105 m3 750.- -> 78.500.-
kb. 94.000.-
még 1-2 fokkal lejjebb kel tekerni...

Aki rá van kötve a villanyra, és belefér a rezsicsökkentési határba, az is kb netto 7 Ft/kWh-val többet fizet. Tehát aki pont eléri a határt az kb 1500 Ft/hó-val tuti többet fizet.
A gázt nem tudom, ott az a baj nekünk és aki diktál, hogy nem tudja melyik hónapban mennyi lesz a rezsihatár, így vagy beragad a kedvezmény, vagy túllépi akkor is, ha egyébként megtehetné, hogy ne így legyen.
Aki általányt fizet ott meg lehet év végén lesz a bukta..

Megnéztem és az EON oldalán megtaláltam, így összességében a lakosság kedvezményes díja nem változott , csak a felosztás lett más, kb 35,29 Ft/kwh bruttó
file:///H:/libreoffice_bovitmenyek/Lakossagi-egyetemes-szolgaltatoi-egysegerak-20170101-tol.pdf

Ez a jó link, ha valakit érdekel.

ATV fórum:
ott is csak azt mondják, hogy drágább az áram mert drágább a rendszer használati díj.
sosem mondják, hogy a végösszeg maradt 36.- Ft.

Ja én is ezért kezdtem el nézni, de aztán van akiknek ez nem jó, és már azt is gondolom, hogy kiknek.
Valószínű azoknak, akik leszerződtek fixen áramra (üzleti fogyasztók), mert a rendszerhasználat általuk is fizetendő (adott díjkategóriának megfelelően persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!