Titeket erint a gaz es a villany ar emelkedese? Mennyit fizettetek eddig?
Átalány: 329 kWh + 276 kWh a vezérelt, amiről a 120 literes bojler megy.
4 tagú család, klíma nincs. 2 hűtő van, 1 sima, meg 1 fagyasztó. Van még keringető szivattyú, ami a fatüzelésű kazánhoz kell. Egyébként semmi extra. 18 ezret fizetünk most. Fájni fog.
Panel, távfűtéssel (melegvíz is erről jön). 2 felnőtt, 1 baba
Villany: 160 kWh volt a legnagyobb ( 2 számítógép, tv, mosogatógép, mosógép, villanysütő,+ egyéb konyhai dolgok, klíma
Gáz: nincs bekötve
Mi a távhő miatt azok közé tartozunk, akik szellőztetnek télen, nem fűtenek. Eddig idegesített, most össze teszem érte a két kezem.
Idén nézelődtünk kertes házak között, hát örülök, hogy nem jött össze, mert baba mellett nem lenne kellemes ekkora rezsi kiadás.
Mérnök vagyok, szépen át fogom hidalni a mérőórákat.
Nekem mostantól lesz csak igazán rezsicsökkentés :)))
Kénytelen leszek kifizetni, mert a tavalyi fogyasztásom alapján fogják becsülni az ideit.
40000 - 60000 Ft-os gázszámlát várok. A villany marad.
Nem, hanem megállapították, hogy mennyi az "átlag" fogyasztás, és az a feletti részre kell többet fizetni.
Engem egyelőre úgy tűnik, semennyire nem fog érinteni. Távfűtés van, az áramszámlám meg havonta 4500 körül szokott lenni. Ketten lakunk, energiatakarékos a hűtő és a mosógép is, klíma nincs, a tűzhely gázzal megy, átalányban talán 3500-4000 Ft (azon gondolom, emelni fognak). A laptop éjjel-nappal be van kapcsolva, de az nem fogyaszt sokat, kb még a lakótársam asztali gépe fogyaszt, de így is 4500 havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!