Nekünk idén nem ment havi 5000 Ft fölé, havonta bediktálom így annyit fizetünk, amennyit fogyasztunk. Átlag nyári időszakban 110-130 kW. Télen volt 7000 Ft egy hóba, mert vettem egy fűtőtestet.
Pedig van 2 TV, 1 számítógép, mosógép, fagyasztós hűtő. Tény mind, az elmúlt 2 évben vettünk. Bárcsak minden más számlánkat ilyen alacsonyan tudnék tartani.
Sok, mert a bojler megdobja. Lejjebb tekertem reggel... Mosni csak 30 fokon fogok rövid programmal... Mosogatógép csak indokolt esetben lesz elindítva, gépet nem kapcsolom be, nem tudom mit tehetnék még. (Férjem itthonról dolgozik 3 monitorral, ezen nem tudunk spórolni)
Hűtő, fagyasztó van ezen kívül, sütő elektromos.
Fával fűtünk, szerintem ha most van fa akkor megvesszük gyorsan előre a jövő évi adagot biztonság kedvéért.
Ejszakai 210kwh, nappali 80kwh.
Van bojler is, az nagyon megdobja
12-es vagyok:
213 és 202...
Kemény. Nem tudom mi viszi el ennyire. Talán az ősrégi fagyasztó?
1-es! Nekem a villany visszafogasa lesz izgalmasabb! Fizetes 135.000 volt mig dolgoztam ,jelenleg allaskereso vagyok, aramszamla aug. 1- tol 153.000 ft. Tisztasamaniaval kuzdok,sok meleg vizet melegitek villanybojlerrel. 700 kwh per ho. Jelenleg megtakaritasbol elek.
1 fo, no, Budapest, 49 eves, kozepfoku vegzettseggel.
kb. 190 kwh, 4-en vagyunk 90m2-es 5 éves, szigetelt házban. Van klíma, mosogatógép, mosógép, elektromos főzőlap, kerti medence keringető (jó ez csak 16w :D), kút szivattyú ami naponta megy kb. fél órát.
Meg nyilván tv, vasaló, mikró stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!