Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért nem veszik észre az...

Miért nem veszik észre az emberek, hogy tilos az ételen spórolni, minden máson lehet?

Figyelt kérdés
Akármilyen szarul éltem, az ételen soha nem spóroltam, az, hogy fehér kenyeret, tésztát, fehér lisztes dolgokat, párizsit, májkrémet egyek, lehetetlen volt. Ha kellett, 80ezer forintot költöttem csak kajára, szerencsére mostmár ennek dupláját is megtehetem, de a sok gagyi étel gyilkol a legjobban
2022. júl. 11. 21:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, erre szokták azt mondani, hogy nem a zsömle kicsi, hanem a p*fád nagy.

Az én környezetemben is él olyan, akik pl. csak aszalt áfonyát hajlandó a kalácsba belesütni, mert a mazsola szar. Hát bocs.

Én sem örülök ennek a vérzivataros időnek, de én azt hiszem, a "mazsolásoknak" fog ez most kevésbé fájni.

2022. júl. 14. 15:03
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az én környezetemben is él olyan, akik pl. csak aszalt áfonyát hajlandó a kalácsba belesütni, mert a mazsola szar. Hát bocs."

Mondjuk szerintem az aszalt áfonyának sem kéne luxuscikknek lennie.

2022. júl. 14. 15:08
 23/31 anonim ***** válasza:
90%

22: szerintem a 21-es csak egy eklatáns példaként hozta....

Amúgy nem luxuscikk attól, hogy drágább mint a mazsi.

De azért az elég visszás, mikor olyanok hőbörögnek a legjobban, akiknek az igényeik messze a végzettségük és fizetésük fölött van...

2022. júl. 14. 15:10
 24/31 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg egymilliószor károsabb pl télen a fűtésen (nem kell 28 foknak lenni, de a 16-17, pláne annál is kevesebb nem normális, egy kisbabás háztartásban nem is opció), téli ruházaton (egy meleg kabát, cipő nem 2 Ft) spórolni. Az állandó fagyoskodás hosszútávon teljesen tönkreteszi a szervezetet.
2022. júl. 14. 15:49
 25/31 anonim ***** válasza:
76%

#24: amit te fagyoskodásnak gonsolsz azért egy északi ember kiröhögne.

Alváshoz kifejezetten kellemes a 16 fok.

Amivel tönkreteszed magad az a stressz és a sok szemét amit megeszel megiszol.

Nézd meg itt a babaruhás hőmérséklettablázatot "szobahőmérséklet" néven.

2022. júl. 14. 16:12
 26/31 anonim ***** válasza:
93%

bocs a link lemaradt

[link]

2022. júl. 14. 16:12
 27/31 anonim ***** válasza:
37%
Neked lehet elég a 16 fok, nekem speciel 22 fokban már lilum a szám. Nem kéne ennyire csőlátásúnak lenni
2022. júl. 14. 18:53
 28/31 anonim ***** válasza:
74%

27. "nekem speciel 22 fokban már lilul a szám"

Akkor a te hőháztartásoddal van a gond

2022. júl. 14. 19:00
 29/31 anonim ***** válasza:
88%
#27: Keringési vagy hormonális problémád van, érdemes lenne utánajárni, 90 évesen már belefér ilyesmi, de előtte nem ok.
2022. júl. 14. 19:28
 30/31 anonim ***** válasza:
12%

Nem, nincs se hormonális bajom, se keringési, speciel ehhez picikét jobban értek ehhez, de sebaj :)

Elhiszem, hogy sért hogy csőlátásúnak tartanak, de ha egyszer az vagy. Próbálj meg változtatni, hidd el, nem késő még!

2022. júl. 14. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!