Miért nem veszik észre az emberek, hogy tilos az ételen spórolni, minden máson lehet?
Figyelt kérdés
Akármilyen szarul éltem, az ételen soha nem spóroltam, az, hogy fehér kenyeret, tésztát, fehér lisztes dolgokat, párizsit, májkrémet egyek, lehetetlen volt. Ha kellett, 80ezer forintot költöttem csak kajára, szerencsére mostmár ennek dupláját is megtehetem, de a sok gagyi étel gyilkol a legjobban2022. júl. 11. 21:19
2/31 anonim válasza:
Minden embernek más a preferenciája.
Hadd spóroljanak aazon, ami nekik tetszik.
Nem kell megváltani a világot. :)
3/31 anonim válasza:
Én szeretem a párizsit meg a májkrémet. Nem azért eszem, mert másra nincs pénzem.
4/31 anonim válasza:
Aha. Értem. Mondjuk fogalmam sincs, hogy miért éreztél kényszert arra, hogy közöld: te már 160 ezret is simán elkajálhatsz :D. Tuti jó érzéssel töltött el mikor leírhattad ezt random embereknek.
5/31 anonim válasza:
Azért mert vannak akik csak az ételen tudnak spórolni, mert ugye a rezsit is fizetni kell. Ráadásul ha olyan betegségben szenvedsz akkor még gyógyszer(ek) is kell(enek), amik szintén egyre drágábbak lesznek
6/31 anonim válasza:
Hát ismerek olyat aki így gondolta mint te, ment a habzsi-dőzsi, számlák halomban. Elvitték a házat. Azóta nincs habzsi-dőzsi.
7/31 anonim válasza:
Még mindig van manapság olyan tudatlan birka, aki szerint a FEHÉR liszt egészségtelenebb, mint a társai? Ez komoly?
8/31 anonim válasza:
Én speciel imádom a fehér kenyeret, tésztát, párizsit és majkremet. Nem azért, mert másra nincs pénzem, hanem egyszerűen szeretem. És ha megkívánom, meg is veszem. Sőt! Még meg is eszem! 😂
9/31 anonim válasza:
Azt mondjuk tényleg nem vettem még észre, hogy TILOS lenne.... xD
10/31 anonim válasza:
Igazad van. Akkor most nem fizetem be a közös költséget, meg a villanyszamlat. Bérletet se veszek. Kajára kell. Köszi hogy felnyitottad a szemem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!