Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért nem veszik észre az...

Miért nem veszik észre az emberek, hogy tilos az ételen spórolni, minden máson lehet?

Figyelt kérdés
Akármilyen szarul éltem, az ételen soha nem spóroltam, az, hogy fehér kenyeret, tésztát, fehér lisztes dolgokat, párizsit, májkrémet egyek, lehetetlen volt. Ha kellett, 80ezer forintot költöttem csak kajára, szerencsére mostmár ennek dupláját is megtehetem, de a sok gagyi étel gyilkol a legjobban
2022. júl. 11. 21:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én meg megveszem azt a párizsit meg májkrémet meg fehérkenyeret, ami jó minőségű. Amúgy az is drága...

Az alapelvvel egyetertek, hogy kajából kerüljjük a szemetet, de a parizerhisztid miatt nevetséges lettél.

Írj egy listát légyszi mit eszel, szerintem lesz abban sokkal károsabb is ;)

2022. júl. 12. 08:44
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az élelmiszeren spórolás alatt nem mindenki azt érti, hogy mostantól akkor mediterrán étrend helyett fehér kenyéren és párizsin él.
2022. júl. 12. 10:38
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
Bizonyos szintig lehet spórolni az ételen, de ha nincs betegséged, túlzás a havi 160 ezer, de te pénztárcád. Drága minden, de hogyha mindig 2 napra főzöl, bevezetsz heti 2 nap főzeléket + fasírt, tükörtojás, valami, ezzel lehet spórolni kicsit. Meg azon, hogy nem mész naponta boltba, lefagyasztod a friss pékárut, nem 50 dkg csirkemellet veszel, hanem 1 vagy 2 kg-t. És ezekkel semmi baj nincs. Mai árak mellett is, főzéssel havi 80-ból lehet jól étkezni, kellő zöldséggel, kellő hússal. Ha meg drága a kenyér és szar is, akkor megsütöm magamnak. Mert hiába a minimálbér 3x-osát keresem, nem vagyok hajlandó kiadni 40 dkg "barna" kenyérért 800-900 Ft-ot.
2022. júl. 12. 11:19
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne, ha ez döntés kérdése lenne. De amikor az a kérdés, hogy éhen halnak, vagy megfagynak, akkor nehéz ügy. Sokan járnak népkonyhára , ételosztásra, egy falat ételért hosszú sorok állnak. Nem jókedvükben mennek oda jól szituált idős emberek is. Szégyen, hogy ebben az országban így kell élnie sok embernek.
2022. júl. 12. 12:50
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

Én minden általad felsorolt kaját szeretek a májkrémen kívül, szóval meg is eszem őket. Pedig elzabálhatnék havi 200 ezret is.

Édes vagy, hogy anyuci házában élve osztod az észt a spórolásról :) Tudod, mások saját háztartást visznek albérletben/hitelt fizetnek és gyerekeik is vannak, nem engedhetik meg maguknak, hogy mindennapra csomizzák a kaviárt meg a mindenféle hiper egészséges fűrészport salátával.

2022. júl. 12. 16:51
 16/31 anonim ***** válasza:
81%

"Ha kellett, 80ezer forintot költöttem csak kajára,"

Nekem 67ezer Ft a nyugdíjam.

Ebből kb. havi 60ezer Ft a rezsim.

A többit meg könnyelműen eldorbézolom.

2022. júl. 12. 21:05
 17/31 anonim válasza:
96%
172 az alapbérem diplomás tanárként. Miután kifizettem az albérletet (lakáshitelt nem adnak erre a fizetésre), örülök, ha havi 25 ezrem marad kajára, szóval nem jókedvemből spórolok rajta.
2022. júl. 13. 17:07
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert elsö a szàmlàk minden màs utàna. Làttam en olyat ahova mindig jött a pizzafutàr majdnem naponta aztàn egyszer az émàszos kocsi jött levàgni az àramot. Nah akkor jobban jàrt vele, hogy jòkat evett??
2022. júl. 14. 12:05
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
18. Nem hiszem hogy jobban járt, hiszen a pizza nem éppen a gasztronómia csúcsa.
2022. júl. 14. 12:31
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is első a számla, aztán a kaja. A gyereknek cipő, mert kinőtte. Ha abból marad, lehet vagy megtakarítani vagy pizzázni/műkörmözni.
2022. júl. 14. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!