Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az új uniós tervezet szerint...

Az új uniós tervezet szerint a középületekben csak 18 C fok lehet majd télen a tagországokban is?

Figyelt kérdés
A rádiós hírekben mondták be, hogy a rettentő magas energiaárak miatt erről fognak szavazni majd Brüsszelben.

#fűtés #18 C
2022. ápr. 29. 09:02
 1/4 anonim válasza:
41%
Nem kellett volna leépíteni az atomerőműveiket és fűthetnének villannyal...
2022. ápr. 29. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Lezárult az olcsó energia korszaka.
2022. ápr. 29. 15:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így gondolom.
2022. ápr. 29. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
35%

Ez egy fideszes propaganda lehet. A rádiós híreknél állami monopólium van, csak azt lehet leadni a hírekbe amit az állami nmhh jóvá hagy. Csak úgy mondom…

Amúgy, középület alatt mit értünk?

Azt senki se mondhatja meg neked, hogy mennyi legyen éjjel a szobádban a hőfok, intézmények esetén meg tök relevánsnak kellett volna lennie eddig is.

De vissza térve, én eddig is éjjel 18-19 fokban aludtam, mert a termosztátot mindig leveszem ennyire, betakarózok és így kényelmes

2022. ápr. 30. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!