Szerintetek mennyi a reális havi költség egy három tagú családnak háztartási és "kaja" pénzre, normál átlag életmódot tekintve?
Figyelt kérdés
A rezsit ne számoljuk,azzal nincs gond. De a havi élelmiszer, és minden más költségek mennyit tehetnek ki átlagban egy hónapra (3fő) férj, feleség, egyetemista gyerek közös háztartását figyelembe véve? (Normál, átlag életmódot feltételezve)2022. febr. 12. 02:12
21/25 anonim válasza:
Nálam a kajapénz 40-50 ezer Ft.
Interfoodtól rendelek napi 8-900 Ft-ért főételt vagy kimegyek a közeli kifozdebe(1500/alkalom)
Plusz amit otthonra veszek szendvicsnek való.
Én főzni nem szoktam("sajnos" utálom). Viszont régebben is vagy rendeltünk vagy mostanában főz anyám. De azok se extra kaják.
Összegben én 100-150 ezer közé tippelném így a ti koltsegeiteket.
22/25 anonim válasza:
19, a heti 50 hármotoknak reális, ha ebben benne van a wc papír is. Heti 1-2 főzéssel több is reális.
23/25 anonim válasza:
A heti 45-50 nagyon beosztva elég lehet a kajára, de te nem a kaját kérdezted, hanem a rezsin kívül mindent.
24/25 anonim válasza:
#18 én is ezt gondolom meg hát az kinek elég?? Dolgozó embernek biztos nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!