Szerintetek mennyi a reális havi költség egy három tagú családnak háztartási és "kaja" pénzre, normál átlag életmódot tekintve?
Én mikor Budapesten laktam akkor a normális főtételes étkezés esetén lazán elvitt 60-80e forintot és ez csak a kaja, egy főre.
A kaja nálam úgy nézett ki, hogy reggelre szendvics, ebédre leves+ valami második vacsorára megint csak szendvics vagy joghurt, saláta.
Barom lakótársam tésztákon, tejterméken élt, neki szerintem 30-40e-ből megvolt a kaja.
1, mi köze az összeghez annak, hogy van-e nagyi, aki főz?
Én dolgozok, naponta főzök, de okosan. Ilyenkor is megveszek bármilyen zöldséget, gyümölcsöt, heti kétszer sütök is. Két napnál tovább nem esszük ugyanazt, akkor is úgy, hogy mondjuk a köret azért változik.
Úgy alakult, hogy este eszünk meleget, férjem másnap azt viszi ebédre (fizikai munka). Heti 20 kb, 25 a nagyon max, amit élelmiszerre költök, akkor már biztosan benne van, hogy valamiből többet vettem, hogy legyen itthon tartalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!