Emberke5 kérdése:
Normális hogy 1200+ a havi villany figyasztasom?
Figyelt kérdés
Van 1 bojlerem 2 klíma de nem megy egyszerre a kettő, 1 tv mikró mosógép számítógép kb heti 2 szer 2 mosás.
Egy 1300kw-os házivizmű. Meg egy hűtő 70nm családi ház
2022. febr. 10. 12:32
21/26 anonim válasza:
Csak leírtam, hogy pl. mitől pöröghet.
Mindenesetre az is több mint érdekes, hogy vidáman fizettek 60ezres villanyszámlákat.
A vill.számla hátulján rajta van egyébként, hogy más lakossági fogyasztóhoz képest hányszorosát fizetitek az átlagnak.
22/26 anonim válasza:
Sokan mágnessel próbálkoztak, hogy lassítsák a villanyóra számlálóját, aminek egy idő után az lett a vége, hogy az óra elromlott és elkezdett nagyon gyorsan pörögni.
Lehet hülye kérdés, de nem tudott valami szomszéd rádcsatlakozni és lopni az áramod?
23/26 A kérdező kommentje:
Hát jó kérdés fold alatt megy a kábel és pont előttünk van az oszlop.
2022. febr. 11. 09:47
24/26 anonim válasza:
Kapcsolj le egy orara MINDENT. A huto ennyit kibir ha nem nyitogatod, melegviz nelkul is kibirod kicsit. Nezd meg a villanyorat, hogy tovabbra is porog-e. Ha igen, sz*rban vagy, lehet nekiallni nyomozni. Ha nem, kezdheted a berendezeseket egyesevel visszakapcsolgatni es figyelni, hogy mi az, ami sokat fogyaszt (ertsd: fel-egy ora alatt mennyit porget).
25/26 anonim válasza:
Kertes ház?
Műhely, garázs van? Ipari gép?
26/26 anonim válasza:
Nekem 1400 kW a fogyasztásom 1 hónap alatt télen. 70 m2, elektromos padlófűtés, szeretem a meleget, nálam éjjel-nappal 24 fok van, pólóban vagyok. + 1 2000 wattos nobo. Csak nappali áramom van. Hűtő, fagyasztó, villanybojler, elektromos sütő+főzőlap, szóval nekem minden árammal megy. Diktálóson vagyok. Nyáron persze alig fizetek, de a tél húzós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!