Mennyi a villany számlàd? Hány fő van a háztartásban?
5.400,-Ft., hétközben 1 fő, hétvégén -péntektől vasárnapig két fő. Viszont sokban függ a számla összege a háztartási/számítógép/barkács stb gépek használatától.
Most a home office sokaknak megnyomja a számlát, a gyerekemék pl mindketten egésznap számítógépen dolgoznak otthonról.Igy többet ég a villany is (energiatakarékos izzók),többet megy a mikró, a kávéfőző.
Nekem is 3-4500 között mozog, kWh-ban 90-120 között. A 120 a karácsonyi idèny volt, fények az ablakokban, villanysütő ment jó sokat.
90 meg egy normál hónap, amikor bejártam dolgozni.
Most teljes homeoffice van, két laptop, monitor megy 8-10 órát, a nagy átlagom így 110 kWh.
Egyedül lakom, de az áramfogyasztás jelentős része független a főtől szerintem. 1 emberre is ég 1-1 10W-os kis izzó mindkét szobában meg 8 főre is.
12. 3.
Villanybojler 4. És van egy 30 eves fagyaszto, amit nem tudok cseréltetni szuleimmel, igy az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!