Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért lett most ennyi a...

Miért lett most ennyi a gázszámlám?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell: tavaly június óta kb egyedül élek. Átalányt fizetek. Mindenhol konvektor van.Mivel ugye egyedül élek ezért csak a szobámban kapcsoltam be a fűtést ráadásul csak november közepe fele mivel nem vagyok fázós. Amikor elmegyek dolgozni akkor mindig letekerem és este is amikor alszom. 2 hete olvasták le a gázórát ma mpedig emailben kaptam egy 51 ezer forintos számlát amin kicsit meglepődtem.. általában 10-12 ezer forint szokott lenni mindig

Miért ilyen sok most? ne haragudjatok, hogy nem tudom, de senki nem magyarázta el ezt az egészet nekem..

2022. jan. 26. 22:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tényleg basszus.. nem vettem figyelembe a mínusz jelet..
2022. jan. 27. 00:10
 12/15 Garott ***** válasza:
100%
Sokan be szokták nézni, emiatt ne aggódj. Arra viszont figyelj, hogy minden leolvasás után, az éves fogyasztáshoz fogják belőni a havi részmennyiséget. Így ezt most le fogják csökkenteni. De gond nélkül kérheted, hogy emeljék vissza én mindig jobban örülök, ha többet fizetek, és az éves leolvasáskor nem fizetnem kell, hanem valamennyit visszakapok.
2022. jan. 27. 00:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek!:)
2022. jan. 27. 00:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Igaza van a 9-es válaszolónak.Valószínű túlfizetésed van, de hogy tuti legyen, hívd fel őket, és akkor módosítani is tudsz egyben telefonon a m3-en, ha saját a lakásod.Amúgy én is mindig benézem, így inkább felhívom őket :-D Akkor gondolom a a bojler az villany, így az nem játszik.
2022. jan. 27. 00:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

51 000 Ft-tal vagy túlfizetésben.

Mert minden hónapban befizetted az előző évi fogyasztás szerint megállapított havi összeget.

2022. jan. 27. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!