Valaki segítene a vízóra leolvasásban?
Figyelt kérdés
Nem teljesen értem, melyik számjegy számít, mert a következőképpen alakult most:
024392 - két hete volt
024990 - tegnapelőtt volt
025043 - mai napon
Egyedül élek, nagyon kevés vizet használok, mert ritkán vagyok itt (a mosógépet használom rendszeresen).
Ez így szerintetek reális?
Plusz amit nem értek, hogy a vízművek online adatlapomon az van írva, hogy az idei júniusi leolvasáskor (amit nem én csináltam még akkor) 245 volt az állás. Ez hogy lehetséges?
Nagyon köszi, ha valaki segít.
2021. dec. 23. 12:37
11/11 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy meghibásodás történt.
Köszi mindenkinek az értelmes válaszokat, a többieknek pedig azt üzenném, nyugodjanak meg és keressenek fel orvost, ha ennyire idegesek lesznek egy random kérdéstől a neten.
2021. dec. 27. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!