Milyen nyoma van papíron az éves vízóra leolvasásoknak ha a szolgáltatód a Főv. Vízművek?
A szüleim nemrég hunytak el és miután elkezdtem a ház ügyes-bajos dolgait intézni rájöttem, hogy problémák vannak a vízszámlákkal és a múltbéli leolvasásokkal is.
Mivel én sohasem laktam családi házban, és ahol laktam ott is más intézte az ilyesmit, tudnátok segíteni abban, hogy milyen papírokat keressek amit az éves leolvasó töltött ki és amit apám is gondolom aláírt?
Valaki azt mondta, hogy most már valami digitális kütyüvel fotózzák le az órát de régebben papírt adtak róla.
Megtudjátok mondani, hogy melyik volt az utolsó év amikor még papírt adtak a leolvasók miután leolvasták az órát?
Szerintem regisztráld be a vízmű oldalán ott be tudod jelenteni a vízóra állást is, és tudsz írni egy űrlapon és megkérdezed mi újság, vagy bemész a vízműhöz esetleg betelefonálsz.
1-2 hét mire válaszolnak az internetes felületen.
én nem emlékszem az elmúlt 10 évben ilyenre, hogy bármit aláírattak volna. Az órákat cserélni kell 8 évente, az rajta van a vízórán hogy mondjuk /09 az 2009-et jelenti.
Most volt itt egy ember végigrohant a házon és egy papír volt nála meg fényképezőgép. Nem íratott alá semmit.
amíg a hagyatéki nem zajlik le, addig nem tudom átiratni a szolgáltatást az én nevemre és emiatt weboldalon keresztül sem tudok semmit intézni.
És hány éve használnak fényképezőgépet éves leolvasásra amerre te laksz? Amíg nem volt kamera biztosan írattak alá veled valamit, nem?
(legfeljebb akkor nem, ha két havonta is mindig a Vízművek leolvasója olvassa le, akkor lehet, hogy nincs is éves leolvasás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!