Valaki segítene a vízóra leolvasásban?
Nem teljesen értem, melyik számjegy számít, mert a következőképpen alakult most:
024392 - két hete volt
024990 - tegnapelőtt volt
025043 - mai napon
Egyedül élek, nagyon kevés vizet használok, mert ritkán vagyok itt (a mosógépet használom rendszeresen).
Ez így szerintetek reális?
Plusz amit nem értek, hogy a vízművek online adatlapomon az van írva, hogy az idei júniusi leolvasáskor (amit nem én csináltam még akkor) 245 volt az állás. Ez hogy lehetséges?
Nagyon köszi, ha valaki segít.
ha lehetne, akkor kérem tizedesvesszővel beírni, hogy is néz ki a számsor. Mert nagyon nem mindegy.
Ezekből a számokból akár egy óriási csőrepedés is következtethető, de ha tizedesvessző is van valahol, akkor egészen más a helyzet..
Ha tizedesvessző is van, és a vessző után három piros karakter következik, azok lizerben értendők
hát ez csak úgy lehet, hogy 024,392 m3, majd
024,990 m3 majd
025,043 m3..
Tehát ebből a víműveket a tizedesvessző előtti értékelhető szám érdekli..ezek szerint 1 (egy) m3 (köbméter) volt a fogyasztás
De majd jön, aki ért hozzá.
De gondolom iskolás korodban teli szájjal ordítottál, hogy neked minek kell matematikát tanulni?
Ezért! Hogy ne legyél ilyen hülye felnőtt korodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!