Mennyi most a rezsitek kb. 120 nm-es házban? Felbontva fűtésre, villanyra? Hányan éltek ott?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 15:02
1/14 A kérdező kommentje:
Gázszámla is érdekelne, hogy aki nem átalányban van az pl most októberben mennyit fogyasztott (forintban)?
2021. okt. 29. 15:03
2/14 anonim válasza:
-gépház! mennyi? kérdi a kapitány..
-harminc!
-mi harminc?
-hát mi mennyi?
3/14 anonim válasza:
135m2
2-en lakjuk egyenlőre
Gáz: nincs
Villany(átalány): 17.000Ft (ez a fűtés és HMV is mivel hőszivattyú van+ szárítógép, klíma, stb)
Víz+csat(átalány). 8.000Ft
4/14 anonim válasza:
140 m^2 + 70 m^2 pince, az is fűtve van. Villany + gáz (egyben jön a számla): 240 EUR/hó, Bécsben.
5/14 anonim válasza:
108 nm, 3-an lakunk.
A gázt átalányban fizetjük. Télen-nyáron ugyanannyi a számla. Fűtés, sütés-főzés és a melegvíz megy róla. 12eFt a havi számla.
Villany kb 6eFt/hő. Nincs klíma, se más extra nagy fogyasztó. TV, mosógép és egyebek mennek csak róla. A sütőnk se elektromos.
Víz: 9-10eFt/hó.
Kábel-tv, internet: 8eFt/hó.
Szemétszállítás: 6eFt/3hó.
6/14 anonim válasza:
0, napelem, hőszivattyú, fúrt kút. Ja évente 1600 Ft rendszerhasználati díj.
7/14 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!
Utolsó, ennek mennyibe került q kiépítése? Mennyi idő alatt térül meg?
2021. okt. 30. 19:52
8/14 anonim válasza:
Minden ház más, hiába mondom hogy 5 milla ha neked 10 lenne. Megtérülni? Talán soha, de nem is ezért csináltam. Nagy vonalakban egyébként olyan 8-10 év, de ugye ami elromolhat el is romlik. Inverter biztos kifekszik 10 év alatt. A hőszipka is. Ezért írtam hogy kb soha. Viszont jó érzés hogy nincs rezsi, volt rá pénz, nem az asztal sarkát rágtam/rágom. Viszont a vegyes kazánnal azóta nem szennyezem a levegőt, és ez is fontos
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, meg tudom érteni. Én 4 db gree klímával fűtök, nyitott vagyok mindenre, tervezgetek a jövőt illetően. Csak azért érdekelnek a gázszámlák, hogy tudják mihez viszonyítani, most próbáljuk ki élesben az új lakásban.
2021. okt. 30. 21:02
10/14 anonim válasza:
120 négyzetméteres tetőteres ház, 1998-ban épült, akkori minden benne, 4-en lakjuk. Gáz nincs a faluban, sajnos. A fűtés fatüzelésű kazánnal éves szinten 250-300 ezer forint, vízdíj havonta 8 ezer forint átalány, a villany 16 ezer forint átalány, ebben a melegvíz, főzés is benne van, szemétszállítás 5 ezer forint, ezek a lényegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!