Ilyenkor mit tudok tenni hogy ne kapcsolják ki az áramot a házban?
31 éves vagyok és szeptember 28.-án munkahelyi balesetem volt, lábammal nyílt törést szenvedtem, másfél hétig kórházban voltam, aztán otthon vérrög lett a lábamban és megint kórházban voltam. Sajnos a pénzem elment a gyógytornászra meg a gyógyszerekre. Amennyim van még be kéne osztanom fizuig.
Na de a gond az hogy pénteken jött az Eon-tól egy felszólító levél hogy az elmaradt 8800 forintos áram díjat fizessem minél előbb be vagy november 25.étől várhatóan kikapcsolják a szolgáltatást. A gondom az hogy csak fizukor november 10.én tudnám befizetni ezt nekik. Addig bármikor kijöhetnek kikapcsolni vagy csak a levélben megadott dátumokban?
Próbáltam hívni őket de karbantartást végeznek, nem tudom utolérni a területit se. A központban meg a területi kirendeltséghez irányítanak. Esetleg írjak nekik e-mailt mi a gondom? Nem akarom hogy a baleset miatt ne legyen itthon áramom
Nov. 25. előtt nem kapcsolják ki, addig pedig befizeted, semmi gond nincs ezzel.
Ha tényleg baj van:
Önkormányzattól tudsz segítséget kérni, illetve levélben haladékot vagy részletfizetést az áramszolgáltatótól.
Bármit írsz, az 30 nap haladékot jelent, mert annyi egy levélnek az ügyintézési ideje. Szóval ha azt írod nekik, hogy csokoládétorta, 30 nap haladékot az is jelent. De mivel valós indokod van, azért a haladék vagy részlet kérése az, amit célszerű kérni.
+1: "miért te fizetted a gyógytornászt és a gyógyszereket, ha munkahelyi baleseted volt?"
És jobbulást kívánok!
Hogy történt a baleset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!