Ilyenkor mit tudok tenni hogy ne kapcsolják ki az áramot a házban?
31 éves vagyok és szeptember 28.-án munkahelyi balesetem volt, lábammal nyílt törést szenvedtem, másfél hétig kórházban voltam, aztán otthon vérrög lett a lábamban és megint kórházban voltam. Sajnos a pénzem elment a gyógytornászra meg a gyógyszerekre. Amennyim van még be kéne osztanom fizuig.
Na de a gond az hogy pénteken jött az Eon-tól egy felszólító levél hogy az elmaradt 8800 forintos áram díjat fizessem minél előbb be vagy november 25.étől várhatóan kikapcsolják a szolgáltatást. A gondom az hogy csak fizukor november 10.én tudnám befizetni ezt nekik. Addig bármikor kijöhetnek kikapcsolni vagy csak a levélben megadott dátumokban?
Próbáltam hívni őket de karbantartást végeznek, nem tudom utolérni a területit se. A központban meg a területi kirendeltséghez irányítanak. Esetleg írjak nekik e-mailt mi a gondom? Nem akarom hogy a baleset miatt ne legyen itthon áramom
Egy kérdés, miért te fizetted a gyógytornászt és a gyógyszereket, ha munkahelyi baleseted volt?
Amúgy próbálkoznék azzal, hogy elérjem őket. Ez az egy tartozásod van, vagy halmozódik is? Ha véletlenül a három hónappal ezelőttit nem fizetted be, de azóta fizeted, akkor kérheted, hogy számìtsák be a későbbit a korábbinak és ne kapcsolják ki miatta az áramot.
Munkahelyi baleset esetén 100% táppénz jár! Figyelj oda, hogy így is legyen a tp-s papír kiállítva.
Amúgy november 25 előtt nem fogják kikapcsolni.
"vagy november 25.étől várhatóan kikapcsolják a szolgáltatást."
"A gondom az hogy csak fizukor november 10.én tudnám befizetni ezt nekik."
Akkor mi a kérdés?
Csak attól félek hogy előbb ki fogják kapcsolni, mint november 25.
A munkahelyemmel úgy egyeztünk meg, hogy fizetésemkor fogják utalni a plusz pénzt a gyógyszerekre meg a gyógytornászra. És igen csak ez az egy elmaradásom van, de közbe felszámolt a szolgáltató rá tartozás díjat plusz ezer forintot. Így 9ezer forint a tartozás
Azonnal nem kapcsolják ki. Kamu.
Valamint kérj részletfizetési lehetőséget. 1000 ft-ot csak ki tudsz nyögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!