Mennyi pénzből lehet megélni kisgyerekes családnak ahol csak az egyik fel dolgozik ?
Teljesen mindegy, hányan dolgoznak, a megélhetéshez szükséges összeg ugyanannyi!
A többi meg egyéni, sem a lakbér, sem a rezsi meg a kaja nem ugyanannyi mindenkinél - két-négyszeres eltérések simán elöfordulnak - , nem mindegy, mekkora a gyerek, illetve egy vagy több van.
Ha nem adsz meg több infót, akkor nem lehet válaszolni a kérdésedre
Bocsi. Egy gyerek. Budapesten.
Arra lennék kiváncsi , hogy ki mennyit költ albérlet , rezsi , kaja.
Albérlet árakat láthatod a neten, sokszor odaírják a rezsit is. Nem mindegy környék és hogy mekkorát, milyen felszereltségűt engedhetsz meg magadnak. Kajára nagyjából ugyanannyit fogsz költeni, mint máshol.
[link] Ha nagyon meg vagy szorulva, hát van olyan is, akik gyerekkel költöznek össze bérlőtársnak.
Nem vagyunk meg szorulva. Szerintem itt ahol most vagyunk sok. 150 ezer az albérlet rezsi nélkül.
Arra voltam kiváncsi ki mennyit fizet Budapesten. Havonta mennyit költ albérlet, rezsi , kaja.
Budapesti albérlet + gyerekhez, kell minimum nettó 500ezer, ...felelős emberek esetén.
Eleve az albi+rezsi elvisz 180-200-at, a kaja 3 embernek 100-at (spórolósan!) és akkor még hol vannak a tisztítószerek, kozmetikumok, fodrász, a ruházkodás, közlekedés, iskolakezdés, befizetések, gyógyszer, előre nem látható kiadások, hogy a szórakozást/hobbit már meg se említsem!
Gyerekkel azért illik némi tartalékot képezni, nem lehet minden hó végére lenullázni a számlát, így 20-40 ezret illene félretenni havonta, mert bármi adódhat.
... és akkor önrész gyűjtéséről még szót sem ejtettünk!
Van a gyereknek tartalék. Minden hónapban teszunk le neki l20-30, ha úgy adódik többet is.
Én költöznek Budapest környékén , hol olcsóbbak az albérletek ?
Mennyi a jövedelmetek és mennyi idős a gyerek?
(Anonim fórumon nyugodtan megírhatod)
Egyébként a normális agglomeráció sem olcsó és a beutazás sem két fillér.
Bp-én belül esetleg Csepelen, vagy Erzsébeten kaphatsz 120-130-ért valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!