Melyik kistelepülést ajánlanátok, ahol könnyű a bejutàs Miskolcra és tökéletes lenne kisgyerekes csalàdnak, nagy kert stb. Van jó àlt. Iskola helybe, illetve jó közbiztonsàg. Azt hallottam, hogy Sajóvàmos, Sajólàd, Szirmabesenyő jó, de vajon tényleg?
Mindenképpen kistelepülésre szeretnél költözni?
És - hülye kérdés- mindenképpen Miskolc környékére?
Talán már nem annyira ipari jellegű a város, a "nyomortelepei" is megszűnőben, de ha lehetne én elkerülném.
Sajóvámoson jártam, nekem tetszik az a település,de nem élnék ott.
Igaz, a kistelepüléseknek megvan a maga nyugalma, hangulata, és kedvező áron vásárolhatók családi házak, de ez utóbbinak megvan az oka.
Általában menekülnek onnan az emberek.
A kistelepülések kevésbé ellátottak, munkalehetőség semmi, de bevásárlási lehetőség sincs. Az utak eléggé gyatrák,mindenért ki kell menni a faluból, lassan már óvoda/iskola miatt is.
Menjetek el az Általad megjelölt településekre,járjátok végig őket, beszélgessetek, akár még a polgármesteri hivatalba is bemehetek információért.
Én azt tapasztalom ugyanis,hogy a vidékre költözők nagy részének fogalma sincs arról a településről ahová költözik.
Pedig a ház árak azért annyik, amennyik, mert általában tükrözik az adott település ellátottságát, lakosság összetételét.
#5 nekem sok borsodi település tetszik, pl. Boldogkőújfalu is, vagy Erdőhorváti, de élni biztos nem élnék ott... értsd jól.
Sajnos Borsodnak és Hevesnek annyi, mint ahogy Nógrádnak is. Kár érte, mert én - és még sokezren - a hegyvidéket kedveljük, a maga bájával, házaival stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!