Reális ez a villanyszámla?
"szóval hogy megy ez a folyamat ha kijönnek?"
A szerelő azt tudja csinálni, amit már leírtam, és amit te is meg tudsz tenni. Fura, hogy a normális tanácsot minden kérdező ignorálja. :D
Ha hivatalosan panaszt emelsz a mérő ellen, akkor berakják egy dobozba, te is aláírod a pecsétszalagot, a dobozt elszállítják a hatósághoz, amelyik megnézi, hogy jó-e. Ha igen, akkor minden költség a tiéd.
A konnektor-ismétlős fogyasztásmérők elég nagy ócskaságok, előzetesen tesztelni kellene, hogy mennyire és milyen irányban rosszak (a facebookon írta valaki, hogy neki több van szétszórva a lakásában, és hogy lehet, hogy egyik 210 V-ot mutat, am ásik meg 260-at, egy lakáson belül, majd elnézést kért, hogy ezt eddig nem nézte meg, amelyik 210-et mutat, az mindegyik aljzatban annyit mutat, amelyik meg 260-at, az mindegyik aljzatban 260-at :D ).
De a sínre pattinthatóak azok elvileg normális, kis hibaszázalékkal rendelkező fogyasztásmérők.
"A szerelő azt tudja csinálni, amit már leírtam, és amit te is meg tudsz tenni. Fura, hogy a normális tanácsot minden kérdező ignorálja. :D"
Igen.
Azt se vette észre, hogy írtam, hogy ad az ELMŰ kölcsön, nem kell megvenni a mérőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!