Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha halál eset után a közüzemi...

G.Béci kérdése:

Ha halál eset után a közüzemi számlák évekig nem lettek átiratva az örökös nevére azért jár büntetés ha most átiratja???

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltatót pont nem érdekli, hogy ki fizeti a számlát. Dettó így vagyok, apám bő két éve halt meg, még minden az ő nevén van. Ügyintézéskor lehet gond, nekem eddig szerencsére nem volt.
2021. febr. 19. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Semmi jelentősége, ha rendszeresen fizetve van.
2021. febr. 19. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Nem,semmi nem lesz...

Megörököltem apámtól egy lakást,semmi nem lett átíratva.

Majd 8 év múlva nekiajándékoztam a fiamnak.

Akkor lett minden átíratva. a vizeseknél gyorsan ment,igaz dupla papírozás volt. A gázosoknál kicsit kötözködött az ügyintéző,leginkább is nem volt kedve dolgozni...

Villanyosoknál valami kisfőnököt fogtunk ki,laza volt,azt mondta,senki nem fog utána nézni,így egyből a tata nevéről az unoka nevére lett átíratva.

Szerintem ma már be se kell menni sehova,mindent lehet neten intézni,beszkennelni a halotti anyakönyvit,az adatokat beírni,-és kész.

2021. febr. 19. 20:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Legutolsó infóm az h.halotti anyakönyvi kivonat (nekem halotti bizonyitványom van), papír h.kié lakás.Elküldeni emailbe az óraállással együtt.Majd küldenek papírt.... kikell tölteni és visszaküldeni.Csak volt aki azt mondta h.megbüntetnek mert évek óta nincs átiratva
2021. febr. 19. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Sajnos apú 6 éve neghalt s a viz nég az ő nevén van. Félek ha anyú ( 69 éves) meghal akkor ( mert lehet nálunk Nagyváradon másként lehet mint magyarban) bajom lehet abból hogy a lehet 20 éve halott apú nevén van a víz.
2021. márc. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!