Milyen büntetésre számíthatok? TIGÁZ?
Évek óta nem irattam át a gázórát a nevemre, kb. 4 éve a régi tulaj nevén van, még mindig. A számlákat rendesen fizetem.
És mire van szükségem, ha végre rendezni szeretném, hogy a saját nevemen legyen a fogyasztásmérő?
A régi tulaj elérhetőségét nem tudom...neki szólnak vajon hivatalból?
hali, mivel a régi tulaj nevén, van, tuti hogy tudni fog a dologról
de téged rendesen megfognak B**zni az biztos :D
pénzbüntetésre számolhatsz , szerintem
Felhívod az ügyfélszolgálatukat név nélkül, minden részletet elmondva. Mivel felveszik a beszélgetést, és az téged is véd, ezért nagy valótlanságot az ügyintéző sem mer mondani.
Azt ugyan nem tudom, hogy be kell-e írni az ügyfélszámot, mielőtt kapcsolnak az ügyintézőhöz. Kipróbálod.
Ha kell, akkor elkéred egy ismerős vagy rokon számát, aki rendben van az órájával, és az ő számát diktálod be, így tudakolod ki a dolgokat. Ha netán rátörnek egy ellenőrzésre, akkor látják, hogy minden rendben van, ő meg elmondja, hogy a múlt hónapban nem kapott számlát, biztos kilopták a levélszekrényből, és most telefonbetyárkodik valaki, azannyaistenitneki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!