Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mit akar már megint a Tigáz...

Mit akar már megint a Tigáz tőlem? Ugye nem akarnak valamit a nyakamba varrni?

Figyelt kérdés

Az idén már egyszer ellenőrizték a gázórámat, mert véletlenül elmaradt az éves leolvasás, és lemínuszolták az addigi vélt fogyasztást. Amikor meg bejelentettem a valós fogyasztást, nagyon eltért az általuk rögzített állással, ekkor jöttek ki fényképezni az órát. Ez kb. két hónapja volt.

Most diktálással meg az összes számlával rendben vagyok, de ma volt bedobva egy értesítő, hogy rendkívüli leolvasást tartottak volna nálam, de nem voltam otthon (ami érthető, mert nem is szóltak előre).

Olyan sok rémtörténetről hall az ember, hogy úgyis találnak valami eltérést, ami miatt kötbérezik az jóembereket, és most félek, hogy nálam is ezt akarják.

Nem lopom a gázt, egyedül élek, a gáztűzhely ritkán megy, fűteni még nem fűtök, egyedül a bojler megy, de vadi új, úgyhogy nem zabálja a gázt.

2013. okt. 10. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
az új szolgáltatói törvény szerint, a szolg. KÖTELESSÉGE negyedévente ellenőrizni a mérő állását, ill. a plombák sértetlenségét.
2013. okt. 10. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenképpen legyenek ott saját ismerőseid tanúként, ha kijönnek, és NE HAGYJÁTOK EGYEDÜL EGYIK SZERELŐT SE A GÁZÓRÁNÁL!!!

A helyedben és rejtett kamerát szerelnék fel a gázóránál, mert 30ezer Ft-ot kapnak a szerelők, minden lebuktatott ügyfélért!!

Több ilyen videó is van a neten, ahol a szerelő megkarcolja a gázórát, azután meg jegyzőkönyvezi.

A Tigáz meg kiszámláz egy félmilliót.

Szóval olcsóbb egy kis minikamera a gázóra fölé!!

2013. okt. 10. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!