Mit kellene tenni, ha korlátoznák a szilárd tüzelést az önkormányzatok?
Figyelt kérdés
Egyre többet hallani, hogy készül valami, mert borzalmas a levegő minősége. A szálló por (pm2,5) több mint felét a lakossági tüzelés okozza.
Mivel
2021. febr. 19. 11:08
11/13 anonim válasza:
A szüleim házában van gáz és vegyestüzelésü kazán is. Nyilván ilyen esetben maradna a gáz. Minket nem érintene a dolog, höszivattyunk van.
12/13 anonim válasza:
Kamu,hossz duma,marketing,stb.
A hetvenes években a városi lakosság min.70 %-a szénnel fűtött,nem volt szokás a fatüzelés. A szegényebbek iszappal,barna szénnel,lignittel,stb.-aminek majdnem annyi volt a salakja,mint amennyit rátett az ember. A tehetősebbek,+ akinek volt kapcsolata,azok tudtak szerezni német brikettet.
Gondolhatjátok,milyen volt estefelé végigmenni az utcán,főleg egy ködös,szélcsendes estén. És ez ment évtizedekig.
Azért tudom,mert édesapám,és én is cserépkályhások vagyunk.
13/13 anonim válasza:
Én aprítékkal fűtök. Olyan gallyakkal, akit más a szeméttelepre vitetne. Rakétaégésű Batch-boxot építettem, amiben a fa jószerivel füst és hamu nélkül ég el. Ennél környezetkímélőbb fűtési mód jelenleg alig létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!