Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Tényleg meg lehet fagyni a...

Tényleg meg lehet fagyni a lakásban, ha nem fűtök?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz anyagi helyzetben vagyok, az albérletet is alig bírom fizetni, a rezsi már nem megy. Meddig hűl ki a lakás, ha egyáltalán nem kapcsolom be a konvektorokat?

2021. febr. 17. 14:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%

Megfagyni nem lehet.

Lakásfelújítással foglalkozom, általában sehol nincs fűtés, és 10 fok alá sehol nem megy a hőmérséklet, nagy mínuszok esetén sem.

Egyébként sok biciklis futár bérelt bringával futárkodik Pesten, kb 3-5000 Ft egy hónapra.

2021. febr. 17. 16:06
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Adjál órákat, menj el vért, vérplazmát adni, vállalj hétvégi alkalmi munkát, menj haza hétvégén a szülőkhöz ha vannak és lehetőleg onnan vigyél kaját! Ne lakást bérelj 100-ért, hanem szobát 50-ért - ennek nincs köze az online vagy nem online oktatáshoz - találd fel magad!
2021. febr. 17. 16:17
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Vidéki iskolában ugyanannyit kereshetsz, és kis szerencsével kaphatsz ingyen szolgálati lakást. Nem értem, a rosszul fizetett állásod, meg a méregdrága lakhatás miért kötne röghöz.
2021. febr. 17. 17:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A megfagyás jelen esetben a kihűlést jelentheti. Ha nagyon felöltözöl, hálózsákban alszol, akkor úgy érezheted magad, mint az arktiszon élők és nem fogsz kihűlni.
2021. febr. 17. 21:14
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hol van.

Nálunk az Astoriánál ha nyár végén becsukod az ablakot, és heti párszor szellőztetsz max. 1 órát (de mi csak pár perceket szoktunk), egyáltalán nem fűtesz, akkor egész télen nem hűl le 19 fok alá.

De biztosan van a házban más adottságú lakás is, hűvösebb.

Most úgy csuktuk be az ablakokat, hogy hetekig nyitva volt, és 16 fokig lehűlt tél elejére. Nem járt benne ember, 14 fokig hűlt le eddig.

2021. febr. 17. 23:22
 16/24 anonim ***** válasza:

Én is inkább mennék egy gyárba csavarozni, minthogy otthon fagyoskodjak. De te tudod, a te életed.

Amúgy egy bélelt hálózsák 0 fokig kibírható.

2021. febr. 19. 11:27
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A haza költözés nem opció?

Ilyen esetben azert ez nem gáz

2021. febr. 19. 11:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell gyári mumka ehhez. Egy McDonalds higienikus, baratsagos hely es ennel tobbwt fizetnek.
2021. febr. 19. 11:54
 19/24 anonim ***** válasza:
Amikor n panelban laktam albérletben, a szobákban egyáltalán nem fűtöttünk, mert alattuk, felettünk és két oldalről mellőlünk kaptuk a meleget. Egyedül a konyhában és előszobában volt kicsit feltekerve, mert oda jött be a hideg a lépcsőházból. Nem tudom te milyen jellegű helyen laksz, ha szerencséd van, oldalról körbefűtenek a szomszédok. Rétegesen öltözködj! :) Hamarosan jön a jó idő is, kitartást!
2021. febr. 19. 18:17
 20/24 A kérdező kommentje:

Hazaköltözésen gondolkodtam, csak a testvéreim még kisebbek, otthon élnek, nincs annyi szoba, hogy külön lehessünk, így nehéz lenne tanítanom, amíg távoktatás van.

Ha a fűtésszezonnak vége lesz, meg tudok élni, csak ezt kéne kihúzni valahogy...

2021. febr. 19. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!