Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mivel érdemes fűteni panel...

Mivel érdemes fűteni panel lakásban?

Figyelt kérdés

Ősszel és tavasszal, amikor nincs távfűtés (mert az okos emberek spórolni akarnak és le van kapcsolva, én pedig megfagyok), mivel érdemes fűteni, hogy ne legyen nagyon drága?

Előfordul, hogy 17 fok van a lakásban, nekem az kevés, hiába öltözöm fel.

2020. máj. 12. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan klíma, ami fűteni és hűteni is tud.
2020. máj. 12. 23:36
 2/5 A kérdező kommentje:
A klíma nagyon jó dolog, de pl. egy kis 6 nm szobába nem érdemes beépíteni. A nagy szobában van klíma, de az távol van a kis szobától és a teljesítménye is olyan, hogy nem tudja befűteni az egész lakást.
2020. máj. 12. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rakjál be egy olajradiátort.
2020. máj. 13. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
6m2-es szobába egy fűtőpanel is elégséges bőőőőven, szóval nem megy rá a gatyád is. Mekkora a belmagasság? Ablak régi/új? Egy ilyen pici helyiségbe akár egy 500W-os is elégséges, hisz nem kell számolni kinti mínuszokkal, akkor már nem használod, mert a fő fűtési rendszer működik. Noirot panelt tudom ajánlani.
2020. máj. 13. 07:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat tőlem a Noirot panelekre. Nálunk azok adják a fő fűtést, de már nem egy ismerősünk rendelt egy-egy panelt tőlük, miután látták nálunk. :D Hidegebb sarkokba, átmeneti időbe kiegészítő fűtésnek szerintem tökéletes, még ha valaki nem is akarna ezekkel fűteni teljesen.
2020. máj. 13. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!