Hol érdemes ajtókat vásárolni panel lakásba?
Most vásárolt panel lakásban lecseréltetném a 75-ös méretű WC és fürdőszoba ajtaját, mert mindkettő nagyon régi és teljesen tönkrement.
Egyszerű, de új ajtókat szeretnék, kedvező áron. Kérdezni szeretném, hol érdemes ajtókat venni?
Tud valaki ajánlani mestert, aki beépíti?
Ha csak szépséghibás az ajtó (ronda, kopott, csúnya színű stb), akkor simán csak le kell festeni, ég és föld lehet a különbség. :)
De amúgy barkácsáruházakban is lehet venni egyszerű ajtókat.
Mestert nem hívnék hozzá, nem olyan nagy meló.
Leírtam, hogy a régi ajtók teljesen tönkrementek, nem szépséghibásak!
Nem tudok beépíteni ajtót, nő vagyok, gerincsérv, porckopások, ízületi gyulladások miatt örülök, ha takarítani tudok.
Ezért keresek mestert.
A környéken lakók azt mondták, hogy az OBI-ban kapható ajtók nem megfelelőek. Ők is cserélték, de drágább ajtókat vettek (100 ezer Ft darabja).
Nem értem, hogy nem tudja megérteni valaki, hogy ki akarom cseréltetni az ajtókat?
Az ember itt kérdez valamit és azt írják, amit nem kérdezett... :-(
Sajnos sok panel lakásba nem jók az Obiban kapható ajtók, mert nem az a szabvány.
Én az ajtódiszkontnál vettem csúsztatottzsalus lakásba ajtót, ~66 000 Ft volt darabja, be is szerelik ~15000/darab áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!