Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi a reális gázfogyasztása...

Mi a reális gázfogyasztása egy 85nm-es lakásnak télen?

Figyelt kérdés
Nyáron főzése és fürdésre nagyjából 10 köbméter ment el egy hónapra. 22 C fokra állítottunk be a gázkazánt, eddig kb valahol 40 köbméter gáz ment el egy hónapra, de ez nagyon maximum. Most viszont jön a hideg, mit saccoltok, símán beleférünk a havi 100 köbméterbe, ha minuszba megy esténként a hőmérséklet? Azért kérdezem, mert panellakó voltam, most viszont átalányt szeretnék fizetni, és 8000eft/hóra kértem a havi gázszámlát, nyárra is. Lakóparki lakás, 85nm, 1. emeleti.
2020. nov. 9. 17:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nos. Első éves tapasztalat: 2425m3-rel vettük át a lakást, és most 2965m3 nél állt meg. Vagyis 540m3. Ez kb 5400Ft/hó. Több, mint jó, mindent felülmúlt, mint amit elképzeltem. Igaz, hideg nem igazán volt tartósan. A legnagyobb gázfogyasztás esetünkben 96 m3 volt, most 9-12m3/hó.
2021. júl. 21. 16:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Hogy a túróba jött ki csak ennyi? Nem számoltad el?
2021. júl. 22. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!