Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyit spórolnék ha minden...

Mennyit spórolnék ha minden este kikapcsolom a routert és a tv-t is kihuzom hogy ne legyen stand by módban?

Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 22:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire én tudom, a mai tápok, töltők terheletlenül nem fogyasztanak semmit. Ezt valaki megerősíthetné, vagy cáfolhatná, mert erre kíváncsi vagyok.
2020. szept. 7. 14:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fixen tudod, mikor nem használod ezeket, akkor akár egy időkapcsolót is vehetsz hozzájuk. Beállítod, hogy reggel egy órával ébresztő előtt kapcsoljon fel a router, így a frissítéseket is le tudja tölteni a telefon kényelmesen. Aztán mikor dolgozni vagy ismét kikapcsoljon és csak akkor kapcsoljon vissza, mikorra hazaérsz, majd este megint ki. Amikor pedig hétvégén otthon vagy és napközben is használni szeretnéd csak át kell lökni a kapcsolót be állásba. Az viszont lehet, hogy egy filléres mechanikus kapcsoló is többe kerül, mint amit egy év alatt megspórolsz vele.
2020. szept. 10. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!