A hegesztő inverteren a Stand by funkció az magyarul: csúcs áram és bázis áram erősség lenne? Azt jeentené? (AWI)
Figyelt kérdés
Az opció amiről beszélek: PL.: 100 amperon hegesztek, és ha megnyomom a gombot egyszer a pisztolyon akkor átugrik az áramerősség annyira amennyire beállítom mondjuk 40 amperra. Ilyenkor lehet pihenni vagy hozaganyagra újabb fogást csinálni. Ennek a neve elvileg a stand by de nem biztos nekem is csak mondták. Venni szeretnék egy gépet és nemtudom hogy kérjem hogy ez a funkció is legyen rajta2015. márc. 22. 16:16
1/9 anonim válasza:
Én nem tudok ilyen opcióról....mutass egy képet/linket a gépről!
2/9 anonim válasza:
Nekem a Migatronic jut eszembe erről...
4/9 anonim válasza:
Szerintem az amire gondolsz az a pulzus funkció,..és "pulse" a neve.
Ez vékony anyagoknál előnyös,és a hegesztés alatt lüktet az ív a beállított értékek szerint,ami elég tág lehet a legújabb gépeken.
Van 2t-4t ütem ami a pisztoly gomb vezérlését befolyásolja.
2t : addig meg amig nyomva tartod.
4t: rövid 1 nyomás elindul és tart a hegesztés amíg újra nem nyomsz gombot hogy leálljon.
Stand by funkcióról továbbra sem nem tudok..CSAK a TV-n van ilyen :D... ..és az iweld 200-on SINCS !
Nem szórakozott veled valaki?? kb mint a reszelőzsír,..vagy kanyar fúró...??
5/9 A kérdező kommentje:
Ezek alap dolgok egy jó hegesztőgépen, ezekkel a funkciókkal dolgozok 6 éve. Tisztában vagyok mi micsoda, de van egy új dolog amire itt nem kapok választ úgy látom :/
2015. márc. 24. 21:35
6/9 anonim válasza:
Nevezzük készenlétnek mi is, vagy hideg ívnek... Nem hiszem, hogy van hivatalos neve, gyártónként eltér az ilyesmi.
7/9 anonim válasza:
Mondjuk amit linkeltél az mintha bázisáramnak hívná. Nem is rossz.
8/9 anonim válasza:
Ajj, és körbe is értem, mikor újra elolvastam a kérdést... :)
9/9 anonim válasza:
Ééés pont belebotlottam egy olyan gépbe, ami valószínűleg még elmegy minőség és a legolcsóbbak közt van, stand by árammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!