Hogyan lehet kivenni a Siemens WM12E465BY típusú mosógépből a mosás végét jelző rettenetesen idegesítő hangjelzést?
Én a mikrohullámú sütőmnek utáltam a sípolását a melegítés végén. (Meg a család akik még aludtak volna hajnalban amikor melegítettem)
Szóval fogtam, szétkaptam és megkerestem a nyáklapon azt a kis hangszórócskát ami a hangot adja.
Kiírtottam a helyéből... Azóta csend van.
Neked is csak ezt tudom javasolni...
Szia, nekünk sikerült beállítani:
1. Állítsd a kerek főkapcsolót középre ("O" jelhez)
2. fordítsd el eggyel jobbra -> ekkor a kijelző világít
3. Most nyomd meg a kijelző alatt a középső gombot (CENTRIFUGA) és tartsd nyomva (lépegetni fog a centrifuga-erősségek között) + közben fordíts a kerek főkapcsolón még egyet jobbra. Engedd el a CENTRIFUGA gombot. Ekkor kiír a kijelző jobb alsó sarkába egy számot, ez a "Gombjelzések" hangerőssége.
4. Nyomd meg a kijelző alatt a harmadik, vagyis az ÓRA jelű gombot -> ahányszor megnyomod, ugrik a hangerősség, 4 után a 0 jön, ott állj meg, vagy ahol tetszik.
(A 4 kicsit hangos lesz olyan közelről, készülj fel.)
Ha ez megvan,
5. Fordíts a kerek főkapcsolón újból egyet jobbra, ezzel most a "Tájékoztató jelzések" hangerősségét mutatja.
6. Megint a 4-esben leírtak.
7. Fordítsd vissza a kerek főkapcsolót középre a "O" jelhez, és kész.
Remélem sikerül!
Kedves Kérdező!
Milyenek a tapasztalatok a címben szereplő mosógéppel kapcsolatban? Érdemes megvenni vagy volt már vele gond?
Köszönöm a segítséget előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!