Tomszi 21 kérdése:
Ez hogy történhet meg? A többi lent.
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy újabb e-számlát az E. On-tól bizonyos villanyszámlát, hogy fizessem be. De azt nem értem, hogy hogyan lehetek a rendszerűkben mikor nincs is semmi féle villanyáramról szerződés a nevemen. Mit csináljak? De ugyan így kaptam a Telenortól is pedig nincs előfizetésem. Ezzel hová kell fordulni?2020. jan. 29. 15:40
1/6 anonim válasza:
Ha postán kaptad, akkor ne vedd át. Ha e-mail-ben kaptad, kérdd az elérhetőséged törlését és kérdd, hogy továbbítsák a GDPR felelősük felé.
2/6 A kérdező kommentje:
E-mailben kaptam. Akkor most hívjam fel őket vagy elég ha csak e-mailben írom meg nekik?
2020. jan. 29. 16:27
3/6 anonim válasza:
Feltörték a fiókodat,az csak látszólag Eon! Nem kinyitni,nem reagálni az ilyesmire.
4/6 anonim válasza:
Talán a nyár vége felé, amikor először kaptam az E-ON-tól ugyanilyen közlést (hogy elkészült a számlám kb. 3500 Ft-ra és fizessem be), meglepődtem, mert nincs vele szerződésem és az üzenetet továbbítottam az ELMŰ-ÉMÁSZ-nak (havonta neki kb. a dupláját fizetem), hogy tudjanak arról, hogy valaki visszaélést követ el. Megköszönték és továbbították máshová. Nemrég ismét kaptam hasonlót az E-ON-tól. Nem reagáltam rá, kidobtam a gépből. Semmi közöm az ún. E-ON-hoz, mert nincs szerződésem vele.
5/6 kovpet válasza:
"Feltörték a fiókodat"
Dehogy törték, ez egy sima spam.
Nézd meg a fejléceket, biztos, hogy valami külföldi IP-ről indult, nem a szolgáltatótól. Tedd ugyan oda mint a viagrásakat (bár az újabban nem annyira divat) :)
6/6 anonim válasza:
Én sms-ben szoktam ilyen üzeneteket kapni. Ha nincs közöd hozzájuk szerintem egyszerűen csak ne foglakozz vele, vagy ha ennyire zavar hívd fel őket és kérdezz rá, de szerintem azért változtasd meg az e-mail jelszavad, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!