Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi történhet akkor, ha kiderül...

Mi történhet akkor, ha kiderült, hogy a ház tetőterét belülről, nem kőzet gyapottal szigetelték, hanem hungarocell-t tettek a gedrendák közé? Zsindelyes tetőről van szó, OSB lapra van a zsindely tévbe alátétlemezzel.

Figyelt kérdés
Onnan tudom, hogy egy kis helyen megbontottuk belül, mert a gipszkartont az előző tulaj beszakította és ott kicseréltem egy fél táblányit.... akkor szembesültem, hogy itt nem üveg gyapot van. szigetelni viszont elég jól szigetel kb 12 centis.
2019. ápr. 24. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
91%

12 cm nem sok minden. Mivel párazárò, a szerkezetbe jutó nedvessèg a faanyagon csapòdhat le, annak gombásodását okozza. Ha mèg belső oldalon tökèletes a párazárás, akkor nagy gond nincs, de ha sèrült, nem fogod èszrevenni, hogy hol indult romlásnak a szaruzat.

Plusz tűz esetèn gáz, de akkor már mindegy.

2019. ápr. 25. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit pontosítok, mivel a hungarocel párazáró, ezèrt a pára a faanyagon keresztül távozik, ellenben a szálassal, ami jobban átszellőzik így vèdve a faanyagot.
2019. ápr. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!