Sziasztok! Még sosem éltem Magyarországon, így nem vagyok tisztában a magyar árakkal, kiadásokkal stb. Szabolcs megyében van 1 kertes házam és szeretnék fél akár 1 évre oda költözni.A házban található villany, hidegvíz,villanybojler, kandalló és 1 villany rezsi. Teljesen bútorozott, felújított így arra nem kell már költeni. Szerintetek mekkora kiadással járna a rezsi? 2 helyiséget használnék a nappalit és a hálót. Főbb kiadásaim ezek lennének: rezsi, napi 4 étkezés, 40 km-es szakaszra autobusz berlet, internet, napi 1 doboz cigi, havi 2x szórakozás. Mennyi pénzre lenne szükségem havonta? Válaszokat előre is köszönöm
Sosem értettem minek kell ilyen meséket kitalálni ahelyett, hogy simán megkérdeznéd. Gondolom eddig mindent anyáék fizettek ezért nem vagy tisztában az árakkal.
2020. jan. 20. 09:52
2/15 A kérdező kommentje:
Ausztriában születtem, itt élek immár 4. éve egyedül. A ház amit fentebb említettem az örökségem része.
2020. jan. 20. 10:15
3/15 mindentudó99 válasza:
Nem akarlak megbantani de Ausztriából Szabolcsba? Fordítva szoktak csinálni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!