Van Magyarországon Silicon Valley?
Figyelt kérdés
Rövid cím kellett, de kifejtem.
Szívesen élnék olyan magyarországi településen, ahol szellemi szabadfoglalkozású emberek élnek és dolgoznak. Gondolok itt mérnökökre, művészekre, fordítókra, start-upokra, szóval olyan emberekre, akiknek nem abból áll az élete, hogy bejárnak egy munkahelyre, ott ledogoznak 8 órát, és mennek haza a családhoz.
Így hirtelen a Káli-medence jutott eszembe, de hátha lesznek itt más meglátások is.
2018. jún. 29. 11:58
1/11 anonim válasza:
Nekem a Szilikon-völgyről elsőre a budapesti Marina Part jutott az eszembe. :-)
2/11 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de akkor annyiban pontosítanék, hogy még nem befutott szabadúszókról van szó, tehát olyanokról, akik (még!) nem tudnak 1 millió Ft-ot kifizetni 1 m² lakásért.
:-)
2018. jún. 29. 13:47
3/11 anonim válasza:
Bocs, én sem a lakás négyzetméterárakra értettem. :-)
4/11 Estádio de Felchút válasza:
#1-es, a silicon az a szilícium ;-)
Nem baj, majd legközelebb XD
5/11 anonim válasza:
Felcsúti komám, szabad asszociáció! :-)
6/11 A kérdező kommentje:
2018. jún. 29. 18:02
7/11 Estádio de Felchút válasza:
#5: tudom, koma:
"Itt a tavasz, dagad a... stadion!"
9/11 anonim válasza:
Te egy sznob környéket keresel, gratula hozzád.
10/11 anonim válasza:
Miskolc, Lyukó-völgy. IGaz, még nagyon az elején van, de többségében olyan emberek lakják, "akiknek nem abból áll az élete, hogy bejárnak egy munkahelyre, ott ledogoznak 8 órát, és mennek haza a családhoz." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!