Akkor meg is válaszoltad a kérdést. Budapest 1-1 és fél órás körzetében.
2018. márc. 12. 22:36
4/12 anonim válasza:
Sopron- Bécs pont 1 óra.. 🤔
2018. márc. 12. 22:40
5/12 anonim válasza:
Én 50 km-re lakom a Keletitől, Budapest határától meg 35-re és 40 perc alatt bent vagyok a város szívében vonattal.
Kocsival másfél óra.:(
2018. márc. 12. 22:55
6/12 anonim válasza:
Én 60 kilóméterre lakom Budapesttől. Úgy látom most itt minden ingatlant el lehet adni. Veszik az emberek mert viszonylag sok a munka igaz utazni kell. De még nem szálltsk el az árak
2018. márc. 13. 05:30
7/12 anonim válasza:
Ha nem befektetés a cél, akkor mindig ott érdemes, ahol TE élni szeretnél.
2018. márc. 13. 05:30
8/12 anonim válasza:
Hát akkor érdemes olyan faluban venni, ahol palotát kapsz ennyi pénzből. :)
Mi 15 km-re lakunk a Boráros tértől. Ha nincs dugó, autóval 15 perc max. Tömegközlekedéssel viszont egy óra. Kinek mi éri meg...
A budapesti lyuk jó eséllyel mindig többet fog érni, mint a falusi palota, ezt tudomásul kell venni és nem ez alapján kell dönteni.
2018. márc. 13. 10:01
9/12 anonim válasza:
Mi vidékről jöttünk fel Bp. mellé évekkel ez előtt. Mára kinőttük a házat, amit sajnos bővíteni egyéb okok miatt nem lehetséges. Szeretnénk nagyobbat venni, de az árak...döbbenet. Olyan házakért kérnek el 18-20 M-t, amik pár éve még 15-ért sem mentek el. Komolyan azon gondolkodunk, hogy keresünk állást Szfvár vagy más nagyobb város környékén, és ott veszünk normális házat 15-16-ért, ahol felnőhetnek a gyerekek. Ez a lufi a főváros környékén már nem éri meg hosszútávon. Annyival nincs jobb életszínvonal itt, mint egy nagyobb városban.
2018. márc. 13. 16:50
10/12 anonim válasza:
Ha lakás is ér és Budapest, akkor szerintem a rosszabb hírű, nem felkapott kerületekben. Azoknak is vannak teljesen jó részeik (ha pedig bűnügyi statisztikákat nézel és az Otthontérkép oldal térképeit, egyenesen megnyugszol), családbarát, zöld, egész jó közlekedéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!