Gáz és áram egy szolgáltatótól, kedvezményesen?
Van ilyen lehetőség hogy ha ugyanattól veszem az áramot és a gázt akkor van kedvezmény?
Bocs, ha tudatlan vagyok, külföldön éltem sokáig és amagyar viszonyokkal nem vagyok tisztában, de most vettem egy házat és intézkedni kell a szolgáltatóknál.
Azért ingyen áramra ,és gázra ne számitsál.
Ez nem azt jelenti ,hogy az éjjel-napali használat kedvezményes lesz.Ha ugyan az a szolgáltató,akkor miért ne lehetne .
Köszi, nyilván ingyen nem számítottam semmire, de más országban simán kapsz 10-15% kedvezményt ha ugyanannál van mindkét szolgáltatás.
Tudtommal azért vannak különböző szolgáltatók, mert más árat adnak és ezek között szabadon választhatok, nem? Az alapdíj adott csak.
Sosem volt nagy különbség, mindig is hatósági ár volt, a nagy hírharanggal bezengett piacliberalizáció a lakossági fogyasztóknál sosem (hát a sosem kicsit nagyképű kifejezés, nincs a liberalizáció még 12 éves, ha jól emlékszem) működött. Tán érthető módon, ha nem emelhet, akkor miért csökkentene?
Csak az anekdotázás kedvéért, Angliában voltam, mikor ott már volt egy olyan formája telefonban, hogy speckó kártyát kellett venni. Boldogan hazatelefonáltam, és utána megnéztem az egyenleget, annyit vont le, mintha a British Telecomot vettem volna igénybe. Nem voltam rest, felhívtam az ügyfélszolgálatukat, és hamar kiderült, hogy ezek ugyan olcsóbbak, de percenként számolnak, a BT meg másodpercenként. Így a 2 perc 5 másodperces beszélgetésért 3 percet számláva pont ott voltam, mintha a BT a 2:05-öt számlázta volna magasabb áron. :) Persze, aki órákat telefonál, annak nyilván jobb. Hát ez a kis élmény örökre meghatározta hozzáállásomat a piacliberalizációhoz. :D
Bocsi, ezt nem tudtam. Feldobott a kereső egy cikket a gvh oldalán, ez alapján azt hittem van versenyhelyzet... dátum nem volt, de azt hittem még aktuell
"azt hittem van versenyhelyzet"
Nem bántásból, de látszik, hogy nem itt élsz. Kis idő után azt is megérted, hogy miért megy el innen mindenki, aki tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!