Máshol is van, hogy be van osztva, hogy csak heti egyszer fürödhetsz?
Mert.hogy kevés a melegvíz, meg nenfogyasszunknsik vizet. Megbheti egyszer mossál hajat. De.ha "nincs iskola", akkor beszól, hogy nem kell fürödni. Meg anno fogat mosni sem volt kötelező csak "ha megyünk valahova", de akkor is az 10 mp-ig sikálás.
Ez akkor változott meg, mikor kollégiumba kerültem és ott végre zuhanyozhattál minden egyes nao, megmoshattad heti kétszer a hajadat, meg senkibse szólt be a napi a kétszeri fogmosásért.
Vicc. Apám itthon van, van, hogy két hétig nem fürdik.
Fogmosas nagyon fontos, ezen ne sporolj.
En minden nap zuhanyzok es mikor szuleimmel laktam ok is zuhanyoztak minden nap pedig apam eleg sporolos tud lenni.
O csak azert szolt hogy ne tusoljunk annyi ideig.
Nem tudom, mi annyiszor zuhanyzunk, ahányszor ruhát váltunk. Azaz reggel és este. Amíg nővérként dolgoztam, természetes volt az is, hogy munka előtt és után, amikor öltöztem át, benn is lezuhanyoztam.
Jelenleg én itthon vagyok, tehát reggel és este, de ha megyek valahova, hazaérek pl délután 2re, 4re, akkor is, illetve nyáron ez plusz egy zuhany, de pl ősszel, ha nem izzadok meg, lehet, hogy a délután 4 órás zuhanyzás után már nem zuhanyzom pl 8kor újra, csak reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!