Megéri koliba lenni?
Figyelt kérdés
Pesten vagyok koliba de salgotarjanban lakom. És koliba vagyok de nem tetszik. Megéri így itt lakni akar fel is járhatnék naponta.2019. szept. 21. 16:51
2/7 anonim válasza:
Bőven megéri. Egyébként mi a probléma a kollégiummal?
3/7 anonim válasza:
Ha valahol rosszul érzed magad, akkor nincs az a pénz amiért megérné!
Egyébként sem értem, hogy a "megérit" hogy gondold?
Fizetnek neked érte, hogy ott lakj? Szerintem nem!
4/7 anonim válasza:
Én feljárok 50km távolságból, mert elviselhetetlennek tartom mások nemkívánatos társaságát :D.
5/7 anonim válasza:
A kolit is meglehet szokni,még ha kicsit kényelmetlen is .
Te még nem ingáztál naponta nagyobb távolságra .
Még haza sem érsz,már indulhatsz vissza.Mikor fogsz tanulni ??
6/7 anonim válasza:
Ha naponta azt a 2 x 2órát a buszon tanulással tölti, akkor évfolyamelső lesz!:)
Nem hiszem, hogy a koliban tanul napi 4 órát.
7/7 anonim válasza:
Én másfél órányira laktam egyetemtől. Megérte. Volánbérletre 90% kedvezmény van a lakóhelyed és a suli között. 3500 Ft volt nekem (50 km körül). Egyetem 40 percnyire volt a kolitól (ezt mondjuk nem értem hogyan sikerült...), és 25 ezer lett volna. Tehát havi 22 ezerért vehettem volna magamnak napi 100 perc utazásmentességet. Viszont a koliban lett volna szobatársam kaját magamnak kellett volna megoldanom, és egyeb nehézségek. Otthon viszont saját szoba, finom kaja várt 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!