Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy életre vásárolunk bútort?

Egy életre vásárolunk bútort?

Figyelt kérdés

Amikor 28 évesen összeköltöztem a férjemmel, megvásároltunk egy nappalibútort, kanapéval, tv állvánnyal, szekrényekkel.

Most 35 évesen valahogy már nem tetszik a bútor, a kanapé erősen foltos, a parketta recseg, ráférne egy festés a falakra is.

Nézegettem új parkettát, mire édesanyám annyit mondott hogy ez nem illik a bútorunkhoz. Mire én: Lehet hogy lecseréljük a nappalibútort.

Teljesen elkerekedett a szeme hogy még csak 7 éves a bútor miért ilyet választottam ha nem is tetszik stb.

Őszintén szólva, eladnám és ha már új a falszín, a parketta, akkor kicsit átrendezném a nappalit és vennék pár új bútort, vagy használtan csak más jellegűt.

Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Régen tudom az volt hogy megvették A BÚTORT és az volt életük végéig a berendezés...

2019. júl. 5. 22:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mi nem egy életre vásároltunk bútort, főleg úgy, hogy az élethelyzetünk is változik, ha át kell rendezni a fél lakást, akkor adott, hogy egyes bútoroknak menniük kell, míg másikak jönnek. Igyekszünk praktikusan választani, hogy minél tovább kitudjuk használni, de nem csinálunk ebből ügyet. Az utóbbi két évben költöztünk, bútorokat adtunk el és vettünk. Egyiket sem bántam meg. Ha gyerekünk lesz és más funkciót tölt majd be az egyik szobánk, akkor ismét gondolkoznunk kell a praktikus átrendezésen, ha nagyobb ingatlanba költözünk, ismét el fogunk gondolkozni a bútor kérdésen. Ha már megtaláljuk a végleges helyünket, akkor azért 10-15 évre szóljon egy bútor szerintem legalább, az ember nem akar ezzel sűrűn foglalkozni (legalábbis én nem), de ha már nem szereted a mostani állapotot és komplett felújítást álmodtál meg, amire pénz is van, akkor mit számít más véleménye?

Amivel mi véglegesen számoltunk a jelenlegi lakásunkban az az egyedi, méretre gyártott előszobabútor. Ezt biztosan nem fogjuk sosem kicserélni, akármeddig is esz minket itt a fene.

2019. júl. 8. 09:49
 22/22 anonim ***** válasza:

"Van olyan kuncsaftom, akinek egy ilyen bútor aprópénz lenne, mégis az általad ipari hulladéknak nevezett bútort kéri"

Ebből is jól látszódik, hogy a pénz és az izléskultúra nem jár kéz a kézben.

Arról már nem is beszélve, hogy egy mai asztalos le sem tudná gyártani ezeket.

"A porról és a tisztíthatóságról meg ne is beszéljünk..."

Akiknél nem okoz gondot egy-egy több milliós bútor megvásárlása, talán a portalanítását is meg tudja oldatni a takarítónőjével.

2019. júl. 8. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!