180 cm-es ágy 160 cm-esre cserélése?
Lakásfelújítást s ezzel együtt bútorcserét tervezek.
Most a hálónkban épp hogy befér az ágy, mellé sem lehet állni, nemhogy éjjeliszekrényt lehetne betenni.
Ezt az állapotot szeretném megszüntetni, s kisebbre cserélni a ágyat.
Érdeklődni szeretnék, hogy aki már ezt megtette, nem bánta meg, nem volt nagyon kényelmetlen a széles ágy után egy keskenyebb?
Jogos, igazad van! :)
Köszi. Én is így remélem.
Szerintem neked egyedül bőven elég a 160as ágy.
Nekünk úgy van amúgy, hogy a falaknál van a fej meg a láb. Tehát csak az egyik oldala szabad, így elfér az éjjeliszekrény mindkét oldalt.
Köszönöm mindenkinek! Azt hiszem meggyőztetek, hogy egymagamnak elég lesz a 160 cm-es ágy.
13-as: Igen, értelek, és logikus is amit mondasz, de maga a lakás nem kicsi csak a háló, viszont megszoktam a nagy ágyat. Nem csak alszok rajta, nappal ha van időm szeretek (akár keresztben) elnyúlni rajta és olvasok. Ilyenkor sokszor a nagylányom mellém heveredik és itt "megváltjuk a világot". Tehát semmiképp nem akarok egyszemélyes ágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!