Kifeküdtük az ágban a szivacsot. Milyen megoldást tudnátok ajánlani a a teljes át cserélése miatt?
Van egy alsó ágyneműtartós nem cserélhető matracos szivaccsal bélelt ágyunk. Méretre 140x200 cm-es. Milyen költséghatékony megoldással lehetne helyre hozni? Az úgy huzata az aljára van tűzve, így a szivacs cseréléséhez azt le kell szedni. Viszont a szivacsot egy év alatt elfeküdnénk. Ebbe a méretbe valahogy beleférhet egy rugós matrac? Vagy ahhoz muszáj új ágykeretet venni? Fedőmatracon is gondolkozunk, de félek nem oldaná meg a problémát. Elvégre a fedőmatrac alatti rész már nem tart, így a fedőmatrac sem tud megfelelően.
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm :)
Vajon ha csak szimplán veszünk egy 140x200-as rugós matracot és rátesszük az jó lesz? Vagy az már megint nem ad olyan tartást mint kéne?
Csak mert az ágyneműtartóra meg szükségünk lenne. A keretek között meg elég drága az, ami felnyílós. A szoba mérete miatt viszont csak ez lenne a jó.
ha az ágykeretet meg akarjátok tartani akkor ki kell szedni a matrcos részt amit elhasználtatok,esetleg az alját megerősíteni majd venni egy rugós matracot 140*200-ast és kész :)
én sokat keresgéltem és nem egy nap volt,de 50-ért találtam egy megfelelő keménységű rugósat,asszem az IKEÁban
érdemes elmenni,kipróbálni mert nagy különbségek vannak és azért gondolom jól akartok aludni :)
Ha nincs pénz, akkor én vennék egy JÓ matracot magában. Ami a tartóban van, azt meg bevágnám karton dobozokba. Aztán következő hónapban vennék valami keretet. Következő hónapban meg a keret alá lehet venni lapos dobozokat ágyneműtartó helyett. Praktikusabb is, tartósabb is, szebb is.
Biztos sok mindenkit megbántok ezzel, de nekem eleve ezekről a felnyitós kárpitos ágyakról mindig a putrik jutnak eszembe. És még tönkre is mennek hamar, pedig szerintem drágák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!