Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen? ötletek?

Milyen legyen? ötletek?

Figyelt kérdés
Most lesz majd festve a szobám és mindenféleképpen szeretnék bele tapétacsíkot, csak nem tudom hogy hova. Az egyik elképzelés az hogy kb 140 cm magasságba alul narancssárga felül citrom és 10cm-es tapétacsík. vagy pedig plafontól kb 20 centire alul ugyanúgy narancssárga felül citrom. Szerintetek? Vagy ti hogy csinálnátok? lehet más szin is (piros, bordó, narancs, citrom, barack)
2010. júl. 2. 11:41
 1/8 anonim válasza:

Húgomnak úgy van, hogy fele citrom, fele narancs, és az elválasztó a tapétacsík, amely citrom és narancs színű, mintás.

Nagyon szép!

Plafon: citrom, v. halvány sárga

2010. júl. 2. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon haljok afelé, hogy alul narancs felül citrom vagy napsárga. De hova tegyem a tapétacsíkot? plafonhoz közel vagy kb 140 cm magasságba?:D
2010. júl. 2. 12:51
 3/8 anonim válasza:
A fal feléhez kb.
2010. júl. 2. 14:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Ötleteket várom még ;)
2010. júl. 2. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen magas a fal. De általában a közepére rakjuk a b.csíkot
2010. júl. 3. 15:57
 6/8 A kérdező kommentje:
3 m :D
2010. júl. 3. 16:08
 7/8 anonim válasza:

Nekem tetszik az alul narancs, felül sárga.

itt egy kép, ha netán nem láttál volna még:

[link]

Hátha megerősít a döntésben. :)

2010. júl. 4. 00:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Hú köszi :)

A döntésem már végleges: alul narancs felül citrom. Már csak a tapétát kell eldönteni, de szerintem a plafontól kb 30cm-re lesz :) ahogy adja magát :)

2010. júl. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!