Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szeretitek az otthonotokat?

Szeretitek az otthonotokat?

Figyelt kérdés

Régebbi építésű házban élünk (örököltük), ahonnan nagy valószínűséggel nem fogunk tudni elköltözni, ezért felújítottuk.

Mégsem lett olyan modern kinézetű, mint ami manapság divatosnak és fiatalosnak nevezhető.

Nagy belmagasság, fehérre mázolt belső ajtók, halszálka parketta, lambéria, nem túl praktikus elosztások, retro burkolatok.

Valahogy nem tudom magaménak érezni, nem ilyen otthonról álmodtam. Nyilván haladunk, de pl a konyha újraburkolása és új bútor milliós nagyságrend. Ablakokat, szigetelést, fűtést korszerűsítettük, rengeteg pénz volt. Akármerre járunk, mindenki másnak az otthona annyira tetszik. Friss, fiatalos, otthonos, a miénket nem érzem annak.

Ti mennyire szeretitek az otthonotokat? Mennyire vagytok elégedettek a lakásotokkal?

Tudom nem kellene hálatlannak lennünk, de mégis zavarnak ezek a dolgok.

2019. jan. 9. 23:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen rengeteg mindent szeretnénk még megcsinálni, kb 10millió ft, de előtte még másra is gyűjtünk.

Utolsó: Maga a környezet és az elhelyezkedés nagyon tetszik, csak a ház belülről olyan suta elosztású, mivel régi ezért nem lehet hogy kiütök egy falat és átrakom. Illetve a lépcsőn is nagyon régi parketta van, arra 1m ft-ot adott ajánlatnak az asztalos és abba nincs benne a bontás és a simítás. Felcsiszolni pedig senki nem vállalta eddig. De kitartok, tavasszal lecserélek pár lakástextilt és megpróbálom kicsit otthonosabbá tenni.

2019. jan. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!