Szerintetek Alföldi, vagy CLASSIC C10 WC csészét vegyek?
Nekem vannak tapasztalataim a WC-kel kapcsolatban.
Nem vagyok márkahívő, de azt kell, hogy mondjam, nem minden WC csésze jó. Ismerősöm spórolásból vett valami noname WC-t. Az lett az eredmény, hogy lehúzáskor egy csomó víz kicsapott, viszont nem vitte le az anyagot. Így meg kellett vennie a jót, és rábaltázott a rossz árával.
Manapság spórolásból a legtöbb WC csésze mélyöblítésű. Ezeket egyszerűbb gyártani és olcsóbbak is. Csak az a baj, hogy használat közben az anyag belecsapódik a vízbe és a visszacsapódó víz egyben lemossa az alfeledet is. Ezért én a laposöblítésű híve vagyok. Nem beszélve arról, hogy a WC-t több 10 évre veszed, így megéri kicsit jobbat venni. Ellenkező esetben évtizedekig nézheted a rosszat.
Összefoglalva: Vedd meg az Alföldit, még ha drágább is!
Alföldit vedd mindenképpen,és nézz körül a neten mert a 19000 FT elég sok,kb két hónapja vettem 12500 forintért.
Ha ennyiért kapsz már nem olyan nagy az árkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!