Melyik alföldi megye ajánlott?
Nekem Békéssel sem volt bajom, igaz csak nyaralónk volt ott a Körösnél, Szarvas közelében. De évtizedeken keresztül ott voltunk, télen-nyáron és jó volt. Anyagi okok miatt kellett eladnunk, de míg élek bánni fogjuk.
A munkalehetőségről nem tudok nyilatkozni, az egyéni képességek, tanulmányok kérdése, viszont akiket ismertünk - nem kevés embert - azok mind dolgoztak valahol, vagy vállalkozók voltak és néhány nyugdíjas is volt köztük.
Ha Bács megyét nézed,akkor tényleg csak Kecskemét környéke.
Kecskeméten belül drágák a házak,ez biztos.
Hát,azt nem mondom,hogy kevés a c.
Viszont vannak egyes részei a városnak,ahol sok van,a többi teljesen jó.
Munka is van bőséggel.Egyszerű,könnyen megtanulható,átlátható és éltető.
Tömegközlekedés viszont (született szegediként) nem túl rózsás.
Busz van.Menetrend érdekes,de van sok járat,ami normálisan közlekedik,mondjuk 20-30 percenként csúcsidőn kívül is.
Biztos megfelelő sokaknak,nem tudom.
Szeged,ha abban gondolkodást:
Itt is jó drága minden ház,lakás,albérlet sajnos ugyanúgy.
Itt is jobban megéri talán a környező településeken szétnézni.
Vannak városrészek,ahol itt is van c.
Szerintem mindenütt.
Tömegközlekedés itt jobb,villamos troli,busz is van.
Munka is van,legalábbis én mindkét helyen úgy látom,hogy a munkaadók keresik az embereket,nem fordítva.
Én is csatlakozom az előttem írókhoz, Bács-Kiskun megyéből egyedül Kecskemét és a környéke jöhet szóba.
A déli része szó szerint haldoklik, rengeteg kihalás szélén lévő falu van.
Én Baján lakom de ez a város is szépen megy lefele.
A városban szórakozási lehetőség nem nagyon van illetve a programok is egyre rosszabb színvonalú.
Fejlesztések vannak a városban, de az a legnagyobb gond, hogy kb 90%-a értelmetlen.
Munkalehetőség akad, de a fizetés terén kb minimálbérrel lehet leginkább számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!