Hol találhatok műanyag fedeles tálakat nagy választékban?
Anno egy webáruházban találtam szögletes műanyag dobozokat fedéllel, 19.5 cm x 19.5 cm x 9.5 cm méretekkel, kb 2 - 2.5 liter űrtartalommal (trapézos forma, kényelmesen volt kimosható). A fedél szorosan illeszkedett, mikrozható is volt, mélyhűthető is volt, remekül bevált étkezési eszközként is. A múlt idő azt jelenti, hogy 20 darabot sikerült vásárolnom belőle (önző módon én vásároltam fel a készletet anno), azóta sincs több, és azok a dobozok "elfogytak" (széthordták "kölcsönbe"). Ideje lenne valami hasonlót újra beszereznem, de ahogy nézegetem a műanyag boltokat weben, elég gyér a kínálat, sok helyen még a méreteket sem tüntetik fel a termékekről, szóval nem találtam vásárolni valót.
Ha véletlenül valaki talált valahol ritka praktikus cuccot fentebbi funkcionalitásra közelítő méretekkel, egy jelzésnek örülnék, hol vásárolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!