Képeknek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Szóval vannak képeslapjaim, képeim 22x13, és A4-es méretű képeim is. nem szeretnék képkeretet venni, és azzal szórakozni, hogy lyukat fúrjak a falba és felakasszam. arra gondoltam, hogy ragasztó pisztollyal nyomok a falra 1-2-3 nyomást, aztán rányomom a képeket. nem próbáltam még ki, de nem is merem egyenlőre, mert nem szeretném ha leesne, és szakadás lenne a képeken, szóval felteszem ide az ötletem. szerintetek ez működne? ha nem akkor van más ötletetek ?2018. dec. 15. 20:12
1/6 anonim válasza:
Hát ilyen hülyeséget se nagyon hallottam még. Tönkre akarod tenni a falat? Arról nem beszélve, hogy nagyon rondán néznének ki a csak úgy magában a falra felbiggyesztett képek. Miért nem veszel egy (vagy 2-3) jó nagy képkeretet, amibe több ilyen képeslap belefér, sokkal mutatósabb, rendezettebb hatást kelt, mint egyenként összevissza felrakosgatni őket.
Pl.: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
átgondolom. köszi a választ
2018. dec. 16. 01:18
3/6 anonim válasza:
Esetleg használhatsz kétoldalas ragasztót.
4/6 anonim válasza:
mazdzagon is jól mutatnak a képek és könnyű fel csíptetni vagy leszedni utána
5/6 anonim válasza:
Fél mm egész tábla acéllemez színre fújva, nagy dübelekkel falra fogatva, és rengeteg pici neodimium mágnes aliról.
6/6 anonim válasza:
"Esetleg használhatsz kétoldalas ragasztót."
Az még rosszabb, mint a ragasztópisztoly, erősebb, és leszedi a vakolatot, ha esetleg le akarja szedni. A madzagos, és az acéllemezes megoldás szerintem is jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!