Sos. Gardrobszoba? Vagy valami ötlet elrontották segitsen valaki?
Tehát adott volt egy nagy hely 9m h.4m.sz.ebből két hálót és egy gardóbszobát picit szerettem volna.De értetlen munkás elválasztotta a felén mert gardrób szekrényt értett.A párom már sz..ik rá már idegileg ki vagyunk.mit tehetünk valami mentő ötlet??
Hely igény??
Ez tetszik amit linkelek viszont a mérete minimum mekkora lehet???
Amit linkelsz egy sarok leválasztás.
Te meg 3 részre szeretted volna osztani a helyiséget és ehelyett 2 részre lett?
Visszabontás, újra építés.
Sarok leválasztás??sajnos sík hülyék vagyunk hozzá.igy mindent szakember csinál.
A lebontásért 50 et kérne 150 ért csinálta lehet kirúgom.
Akkor ennek a saroknak kb mekkora hely szükséges minimum??
Köszi a választ 😁
EZ kb 260*260 lehet képről.
De mit szeretnél, mert ennyiből nem lehet kitalálni.
Rajzold le "kockásfüzetbe" (2 osztás 1 méter), hogy mi az elképzelésed.
Nem tudjuk jelenleg hol vannak ablakok, ajtó(k), és hol az új fal?
Oké köszönöm rajzolok de vicces lessz🤣
Az a 2.60 sok lessz szerintem
Valami más ötlet kell.
Be épitett szekrény ??az meg nem tetszik.akkor inkább veszek 3 szekrényt.😭
Itt a rajz .előre is köszönjük az ötleteket tanácsokat.
Gipszkartonból gondolkodunk azzal van elválasztva is az ablakok alatt radiátorok
Ja lemaradt amit szerettem volna a ket szoba közözz leválasztani egy kis besétálós gardróbot mivel az ablak ajtó már ott volt eleve.
De mivel ezt elszúrták gondoltam erre a kockára de ez tul nagy ...
Lehet ebből még gardrób szoba ??
Ugy hogy két háló is maradjon vagy felejtsem el.??
Szegény páromnak is elege van azt mondja nem rajzolja a pénzt(pedig jo lenne
Bocsi de ahogy te magyarázod nem csodálom a fura végeredményt. :)
Jó mindegy itt egy rajz. Értelemszerűen egy méret csökken másik növekszik. Kell legyen mindenhol közlekedésre elég hely, méricskéljetek. A gardrób fal vastagsága olyan legyen amire rámegy az ajtótok, ezt válasszátok ki előre és kérdezzétek meg a falvastagságot és beépítési méretet. Belül a szekrény L alakú hogy legyen bent hely, a szekrények mélysége 60 cm.
Ez itt egy bejáratos, az egyik hálóhoz tartozik. Fontoljátok meg ez jó e és hogy lehet férni a másikban így ha középen van a gardrób. Gyakorlatilag működőképes, de a jobboldaliban + szekrények kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!